Owlin kuulumiset 2021

13.11.2021
Oi vitsi, kohta alkaa olla tämäkin vuosi sitten paketissa. Pitkähkön ajan jälkeen palasin noutajalauman kanssa takaisin virtuaalimaailmaan ihmettelemään. Ja jonkinlaisista epäilyksistäni huolimatta tänne jäätiinkin, osoite vaihtui nykyiseen ja koiriakin on Owliin eksynyt oikein kivasti. Niin tuontikoiria, kuin muistakin kenneleistä!
Muutamainen pentue lähti meiltäkin valloittamaan v-maailmaa, joista kasvattajana ei voi muuta olla kuin ylpeä!
Loppu vuosi menee kisoihin osallistumiseen ja tiluksilla koirien kanssa rennosti ottamiseen. Mistä tulikin mieleen, meille saapui vielä yksi koira muiden noutajien kaveriksi, tervetuloa skn n. Hulda! ♡
Ensi vuotta odotellessa ja katsellaan mitä kaikkea silloin taas keksitään. Uusia koiria varmastikin ainakin tuodaan, ja pentuesuunnitelmiakin varmasti on tulossa.

19.10.2021
Nyt on meidänkin kahdet labrapentueet lähteneet valloittamaan maailmaa! Ja nyt voin lyödä tämän asian lukkoon, että enempää pentueita ei Owlin nimen alle tule enää tänä vuonna. Ensi vuonna sitten taas uudet kujeet ja pentueet.
Omalta osin haluankin nyt jo kiittää kaikkia kasvattieni omistajia upeasta työstä noutajien kanssa. Ja onnea sekä menestystä tulevaan!

13.10.2021
Aikamoisia uutisia sitten viime päivityksen. Viime kuussa jo vähän totesin ettei meille enää tänä vuonna pentueita tule, mutta tulikin muutoksia suunnitelmiin. Tulossa on vielä kaksi labrapentuetta yhdistelmistä Sepe x Kuri, sekä Bowie x Ruu!
Ihan mahtavaa saada vielä pari pentuetta virtuaalimaa valloittamaan, ja odotan suurella innolla millaisia kasvatteja näistä tuleekaan.
+ Ylihuomenna (15.10.) meille saapuu uusi pentu Double Play-kennelistä, skn u. Kuuru!

26.09.2021
Meille saapui tänään jälleen uusi tuontikoira, tervetuloa lb u. Lenni! ♡
Narttujakin pitäisi alkaa tuomaan jossain vaiheessa muutama lisää, tulevaisuuden kasvatustoimintaakin ajatellen. Mutta eipä tuo hätä ole vielä tämän näköinen. Ei meille näillä näkymin ole enää tälle vuodelle pentueita tulossa.
Tarkoituksena olisi myöskin järjestellä käyttölajien kilpailuja vielä tämän vuoden puolella. Odotellaan nyt ensin että saadaan noita muiden järjestämiä kisoja ensin alta pois.

19.09.2021
11. päivä syntyneet pentueet ovatkin jo lähteneet valloittamaan hienosti virtuaalimaailmaa. Pentueeseen syntyi 3 upea kultaistanoutajaa (2urosta & 1narttu). Narttupentu jäi meille asumaan, ja sai kutsumanimeksi Bio.
Todella paljon onnea ja menestystä kasvattieni omistajille kaikkeen mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan!

03.09.2021
Owlin seuraava eli B-pentue syntyy tämän kuun 11. päivä! Ihan mahtavaa saada taas kasvatteja meiltäkin virtuaalimaailmaan mukaan. Meille saapui myös tänään uusi lauman vahvistus, tervetuloa kkn u. Ujo! Deelle erityis kiitokset Ujon kuvasta.

02.09.2021
Meille on suunnitteilla pentuja tälle syyskuulle, rotuna kultainennoutaja! Pentueen emänä toimii meillä asuva Nippa,
isä taas on Sorsasielun-kennelistä lainaan saatu upea Kajo. Salamalle suuri kiitos koiran lainaamisesta tähän tulevaan pentueeseen!
Pentueesta voit lukea tarkemmin karvaturrit-foorumin topicista.

18.08.2021
Kuten jo aikaisemmin lupailin, niin Owlin porukkaan on tulossa lisää noutajia. Sekä vielä enemmän olen alkanut suunnittelemaan tulevia pentueita. Näillä näkymin olisi tulossa jossain vaiheessa pienen pieniä kiharoita, sekä flättejä.
Toivotetaan myös tervetulleiksi uudet asukkaat: kn u. Panda, kn n. Hollie, sekä lb u. Sepe! ♡

09.08.2021
Meille saapui tänään kaksi uutta noutajaa, tervetuloa lb n. Ruu ja nsn u. Waldo! ♡
Vielä muutaman tuontikoira on tulossa myöhemmin tämän kuukauden aikana.

08.08.2021
Koirien kanssa kisailut on lähteneet tosi vauhdikkaasti ja hyvin käyntiin, vaikka tänne kuulumisiin en olekaan toviin mitään ehtinyt oikein kirjoitella. Alustavasti olisi suunnitteilla tuoda vielä tämän kuukauden aikana muutamainen uusi noutaja Owliin asustelemaan. Ja sen myötä todennäköisesti tämän vuoden talvelle voisi alkaa suunnittelemaan ainakin yhtä pentuetta. Rotua en vielä tässä kohtaa osaa sanoa, katsotaan.
Meille muuttitänään Duckstruck's-kennelistä uusi koira lauman sekaan, tervetuloa kn u. Martti. ♡

19.05.2021
Nyt on saatu uudet sivut oikein kivasti mallilleen, ja vanhasta osoitteesta kaikki noutajat siirretty tänne. Muun rotuiset saivat jäädä taakse, kun ei niillä ollut enää itselleni mitään käyttöä.
Uusia koiriakin on tuotu kenneliin mukaan! Tervetuloa:
lb u. Bowie, kkn n. Skip, kn n. Indie, sekä lb n. Kuri. ♡

Myös noutajakoirakoetta ollaan anottu tämän kuun lopulle, josko saataisiin Owlin kisojen järkkäilykin heräteltyä eloon.


17.05.2021

Viime Owlin päivittelystä on ehtinyt vierähtää jo yli vuosi, joten ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa hieman tännekin.Päivittelen hieman kennelin sivuja ja päivittelen kisatuloksia koirien sivuille jos sellaisia vaan on. Samalla ajattelin tuoda muutaman uuden koirankin kenneliin ihmettelemään, ja varmaankin ilmoittelen koiria kisoihin.Tarkkaan en vieläkään osaa sanoa, palataanko aktiivisesti takaisin virtuaalimaailmaan. Viimeksi kun tätä asiaa mietin, en yli vuoteen käynytkään kurkkaamassa Owlia / virtuaalipuolen meininkiä.

HOX!
Muutettiin sittenkin tähän uuteen osoitteeseen, vanhat sivut pysyy vielä toistaiseksi webnoden alla. Poistan ne kyllä jossain vaiheessa.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita